Over Ons

Na vele jaren ervaring in de bouwsector is een aantal jaren geleden een jonge dynamische onderneming gestart en uitgegroeid tot een succesvol professioneel deskundig en betrouwbaar aannemersbedrijf. Dit betekent dat wij scherp en gedreven zijn met inventiviteit en creativiteit in hart en nieren. Dat merk je aan alles. We zijn betrokken bij onze afnemers en dienen klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en een persoonlijk open contact met u voorop te staan. Wij adviseren en communiceren met u alsof het ons eigen huis is. Betaalbaar bouwen/verbouwen is en blijft de grootste uitdaging, ook naar de toekomst.

Wij richten ons op nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en inbraakbeveiliging. Voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Wij zijn gespecialiseerd in kleine en grote verbouwingen zoals timmer-, metsel- en tegelwerk. Ook behoort tot ons takenpakket stukadoor-, electra-, loodgieter-, sanitaire- en schilderswerkzaamheden. Hiervoor hebben wij een samenwerkingsverband met collega bedrijven.

In onze machinale houtbewerking werkplaats kunnen wij naar uw wens maatwerk verrichten.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde leveranciers en kwalitatief hoogstaande producten.

Desgewenst verzorgen wij uw bouwaanvraag en alle overige bij de werkzaamheden behorende vergunningen, tekeningen en berekeningen. Hiervoor hebben wij een collega advies/ontwerpbureau tot onze beschikking die dit voor u kunt verzorgen.

Voor alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden is er één verantwoordelijke gesprekspartner en worden alle werkzaamheden door deze gecoördineerd.

Ons uitgangspunt is dat de persoonlijke aandacht, uitstekende dienstverlening en onze betrouwbare werkwijze voor u het beste bewijs is.