Diensten

Onze diensten betreffen hoofdzakelijk:

Nieuwbouw/aanbouw

Uw droom wordt werkelijkheid als u tot dit besluit. Dit is een investering waarover u vaak lang nagedacht heeft. Het gehele project nemen we van A tot Z met u door en weet u dan precies waar u aan toe bent.

Verbouw

Een verbouwing, verbetering is behoorlijk ingrijpend en zorgt in vele gevallen voor tijdelijk ongemak. Om dat te beperken is een goede afstemming met u nodig om voor een soepel verloop te zorgen. Wij streven naar een aanpak waarbij u min of meer ‘gewoon’ door kunt gaan met leven en wonen.

Renovatie

Als uw woning niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet, kunnen wij deze voor u weer helemaal up to date maken. Daken, dakkapellen, vloeren, badkamers en keukens vernieuwen, kozijnen en ramen vervangen etc. U vraagt en wij maken het.

Onderhoud

Goed onderhoud vergt een investering die zijn waarde op langere termijn altijd behoud.

Inbraakbeveiliging

Wij adviseren en voeren bouwkundige werkzaamheden uit ter voorkoming van inbraak. Uw woning wordt aangepast volgens de eisen van Politie Keurmerk Veilig Wonen. De kans op inbraak is dan minimaal. Tevens verkrijgt u bij uw verzekeringsmaatschappij een korting van 10-20% op de premie van uw inboedelverzekering.